BAKKALCIOĞLU'NA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

BAKKALCIOĞLU'NA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
29 Haziran 2021 Salı 11:25

BAŞKANIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ


Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Saraycık Caddesi ve civarında faaliyet gösteren esnaf ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. 
Beraberindeki Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte Saraycık Caddesi, Kahri Ağa Sokak, Köteşliler Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Metristepe Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Başkanımız Bakkalcıoğlu, pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve hemşehrileriyle görüşerek sohbet etti, onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Belediyemiz Metristepe Kültür Merkezi’ni de ziyaret eden Başkanımız Bakkalcıoğlu, Yaz Spor Okulu Kurslarına kayıt yaptırmaya gelen aileler ve öğrenciler ile de görüşerek sohbet etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkanımız Bakkalcıoğlu öğrencilere hayatları boyunca sağlık ve başarı temennisinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.