ŞEHİDİMİZ UNUTULMADI

Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir unutulmadı.

ŞEHİDİMİZ UNUTULMADI
02 Haziran 2022 Perşembe 11:55

Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir için Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mevlid-i Şerif okundu.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir'in yıl dönümünde mevlidi şerif okutuldu. 

Program Bozüyük Yediler mahalle konağında Bozüyük Müftülüğü Din Görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlidi Şerif ve ilahiler ile başladı. Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez'in yapmış olduğu dua ile program son buldu.

Şehit ailesini yanlız bırakmayan ve üzerinde Türk Bayrağı işlemeli olan bir tablo hediye eden AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Aziz şehidimiz Ünal Demir’in şehadetinin yıl dönümünde baş tacı olan ailesini yalnız bırakmayarak okutulan mevlidi şerifte dualarla andık. Kahramanımızın babasına mukaddesatımızı hediye ettik. Rabbim tüm şehitlerimizin ruhunu şad eylesin" dedi. 

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve çok sayıda vatandaş okunan dualara eşlik etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.