800 SPORCUNUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARIM SONA ERDİ

Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 800 sporcunun katıldığı yaz spor okulları törenle sona erdi.

800 SPORCUNUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARIM SONA ERDİ
09 Eylül 2021 Perşembe 11:35

800 SPORCUNUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARIMIZ SONA ERDİ.


Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen,1308 Osmaneli Belediye  Spor, Gençlik Spor il-ilçe Müdürlüğü,Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği Yaz Spor Okulları kapanış töreni yapıldı.Futbol, Yüzme,
Tenis,Basketbol,Voleybol,Atletizm,Güreş,Tarkwando,Karete branşlarında 800 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarına ilgi bu sezonda büyüktü.
Alt yapıda örnek kulüp olan 1308 Osmaneli Belediye Spor bir çok sporcuyuda üst liglere,büyük futbol takımlarına,milli takımlara kazandırıyor.Spor camiası tarafından izlenen takımlarımız ve değerli sporcularımız geleceklerinide düşünerek hırsla çalışmalarını sürdürüyor.
Yaz spor okulları kapanış programına Belediye Başkanımız,Kaymakamımız,Milli Eğitim Müdürümüz,Gençlik ve Spor Müdürümüz katılarak sporcularımıza ,velilerimize ve hocalarımıza teşekkür ettiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.