MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'DAN STADYUM MÜJDESİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Edebalı Stadının projenin ilk etabının ihalesinin neticelendiğinin müjdesini verdi.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'DAN STADYUM MÜJDESİ
12 Ocak 2021 Salı 18:54

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, durumu kötü olan ve Bilecik açısından büyük bir ihtiyaç olan Stadyum konusunda bir müjdeli haber verdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, stadyumun projesinin detayları konusunda resimler de paylaştı. Projenin tamamlanması ile nasıl bir görüntü ortaya çıkacağını da resimlerde göstermiş oldu. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından paylıştığı açıklamada şunları aktardı; "Şehrimiz Yeni Stadına Kavuşuyor...  Gençlik ve Spor Bakanlığınca yatırım programına alınan İlimiz Edebali Stadı proje ihalesi geçtiğimiz Eylül ayında yapılarak bugün itibarıyla neticelenmiş olup alttan ısıtmalı olarak yatırımın ilk aşaması tamamlanmıştır.İkinci aşamada ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce Şubat ayı içinde inşaat ihalesi yapılacaktır.Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor,şehrimize gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.