BİLECİK'İN GURURU, HALİL ELDEMİR

Sağlık Bakan Yardımcısı ve Bilecik eski Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik'e gelen yatırımlarda büyük bir katkısı bulunuyor.

BİLECİK'İN GURURU, HALİL ELDEMİR
01 Haziran 2021 Salı 13:58

Sağlık Bakan Yardımcısı ve Bilecik eski Milletvekili Halil Eldemir, her zaman her kesimden büyük beğeni ve takdir toplayan bir isim olarak öne çıkıyor.

Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, alçak gönüllü ve güler yüzlü bir anlayış ile Bilecik Milletvekili olarak her kesimin gönlünü kazandı. Hiç bir zaman çizgisini de bozmadı. Sağlık Bakan Yardımcısı görevine geldiği günden itibarende değişmeyen Halil Eldemir adeta Bilecik'in gurur oldu diye aktarılıyor. 

AK Parti Bilecik Milletvekili olduğu dönemde Halil Eldemir, ilimize bir çok yatırımın gelmesine yardımcı oldu. Daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı olan Halil Eldemir, Bilecik'e yapılan sağlık yatırımlarında ve yatırımların bir an önce tamamlanmasında da bizzat takipçisi oluyor. 

BAYIRKÖY Belediye Başkanı Mustafa Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda şunları aktardı; "Bilecik Milletvekilmiz olduğu dönemdede Sağlık bakan yardımcılığı yaptığı bu dönemdede kapısını her çaldığımızda tüm taleplerimizle yakından ilgilenen Sağlık bakan yardımcımız sayın Halil Eldemir beyefendiyi ziyaret ederek beldemizi ve belediyeler birliğimizi ilgilendiren konularda istişarelerde bulunduk Devlet Demiryolu deplase işinde Şehit Ömer Halisdemir stadımızın yapımında 112 acil merkezimizin beldemize kazandırılmasında Hasta nakil aracımızın halkımızın hizmetine sunulmasında eşsiz katkıları olan saygıdeğer bakan yardımcımız bugün kendisine ilettiğimiz konularlada hemen ilgilenip yakında acıklayacağımız süpriz hizmetlerdede yine bizlerden desteklerini eksik etmedi Emeklerinden dolayı beldem adına saygıdeğer bakan yardımcımız Halil ELDEMİR e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.