BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU: “SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ!”

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.

BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU: “SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ!”
14 Mart 2022 Pazartesi 15:19

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN TIP BAYRAMINI KUTLADI!

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerini unutmadı. Başkan Vekili Tüfekçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ile birlikte Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Erkan Arıkan ve Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Faik Özel’i makamında ziyaret ederek sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Hediye takdiminden sonra kısa bir konuşma yapan ve son günlerde gündemden düşmeyen sağlık çalışanlarının hakları ile ilgili konulara değinen Başkan Vekili Tüfekçioğlu; “Ülkemizde ne yazık ki sağlık emekçilerimizin çalışma standartları çok kötü bir durumda. Sağlık çalışanlarımız seslerini duyurmaya çalışıyor. Sağlık emekçilerimize gereken değer verilmiyor ve neredeyse ülkeden gidin deniliyor. Tüm dünyayı etkileyen salgında en ön cephede ölümle burun buruna çalışan ve bizim için canlarını ortaya koyan sağlık emekçilerimiz bu yapılanları ve söylenenleri asla hak etmiyor.” şeklinde konuştu.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete de dikkat çeken Başkan Vekili Tüfekçioğlu; “Canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin de son bulmasını temenni ediyorum. Sağlık çalışanlarımıza yönelik sözlü ve fiziksel şiddetin kimi zaman cinayete teşebbüse kadar vardığını görüyoruz. Bu tür saldırıların ve şiddetin önlenebilmesi için etkin yasaların bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Umarım sağlıkta şiddete karşı etkin yasa en kısa zamanda hayata geçirilir ve sağlık emekçilerimiz şiddetin her türlüsünden etkin bir şekilde korunur.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU: “SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ!”

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu sağlık emekçilerinin yaşadığı zorluklara vurgu yaparak; “Biz sağlıkçılarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlıkçılarımız, hak ettikleri değeri görene kadar da bu haklı mücadelelerinde yanlarında olacağız. Özveri ve emekleriyle hayatlarını insan sağlığı ve yararına adayan tüm emekçilerin, 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Pandemiyle bizim sağlığımız için mücadele ederken hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimizi de saygıyla anıyorum.” sözlerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.