BİLECİK KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI AÇILIYOR

Bilecik, Köprülü Kavşağı 4 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

BİLECİK KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI AÇILIYOR
30 Haziran 2022 Perşembe 20:23

BİLECİK için büyük önem arz eden Eskişehir ve İstanbul karayoluna bağlantı girişi olan köprülü kavşağın Bilecik'e yakışır bir şekilde düzenlenmesi önemli bir gelişme olarak kaydedildi. 

Bilecik'in İstanbul - Eskişehir yoluna bağlantısı İstasyon'da yer alan Köprülü kavşak yapıldı. Açılışı 4 Temmuz Pazartesi günü Ulaştırma ve Alt Yapımı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.  

Köprülü kavşakta incelemelerde bulunan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Çok yakıştı…Şehrimizi altyapısı ve çevre düzenlemesi ile birlikte hak ettiği girişe kavuşturuyoruz. 
4 Temmuz Pazartesi günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’ nun katılımlarıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz" diye aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.