BAKKALCIOĞLU’NDAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası nedeniyle, İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

BAKKALCIOĞLU’NDAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET
03 Ekim 2021 Pazar 18:10

BAŞKANIMIZ BAKKALCIOĞLU’NDAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET


Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası nedeniyle, İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 Başkanımız Bakkalcıoğlu beraberindeki Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette itfaiye personeli ile görüşerek bir süre sohbet etti. İlk olarak itfaiye personelinin Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası’nı kutlayan Başkanımız Bakkalcıoğlu canı pahasına can kurtaran itfaiyecilerin vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “İtfaiye Teşkilatımız bu onurlu ve kutsal görevi yerine getirme anlamında çok önemli bir rol üstlenerek bizlere huzur ve güven veriyor. Başkasının canını kurtarmak için kendi canını hiçe sayan fedakâr itfaiye çalışanlarımız, vatandaşın en zor anında yanında oluyor, onların sıkıntısını gidermek için canla başla mücadele ediyor. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak,  mesai kavramı gözetmeksizin görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimizin Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor,  sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.