BİLECİK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITTI

21 – 26 Mart Orman haftası dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz çam fidanı dağıtımı yapıldı.

BİLECİK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITTI
25 Mart 2022 Cuma 16:47

BİLECİK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITTI

21 – 26 Mart Orman haftası dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz çam fidanı dağıtımı yapıldı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan 21-26 Mart Orman haftasında, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü farkındalık oluşturması açısından 1000 adet ücretsiz fidan dağıtımı yaparak kutladı.

Atatürk parkında düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, meclis üyeleri Ahmet Korkmaz ve Bülent Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu , “21-26 Mart Orman haftasında, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile haftanın anlam ve önemine dikkat çekebilmek ve farkındalık yaratabilmek için vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız orman sevgisi aşılayabilmek, doğasıyla ünlü Bilecik’imizin yeşilini koruyup, doğal alanlarının daha da artmasını sağlayabilmektir.” dedi.

Ücretsiz dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.