MİLLETVEKİLİ YAĞCI'DAN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir mesaj yayınladı.

MİLLETVEKİLİ YAĞCI'DAN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM
31 Temmuz 2020 Cuma 16:18

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medyadan eşi Fatma Yağcı ve ailesi ile birlikte olan fotoğraflar ve bir not ile paylaştı. Paylaştığı not ve fotolar büyük beğini ve yorum aldı. 

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından paylaştığı cümlelerde şunları kaydetti; "Birlikte başladığımız hayat yolculuğumuzda iyi günde kötü günde el ele gönül gönüle,sevgi ve saygı ile 35 yıla ulaştık Birtanem.35 yıl boyunca bana yaşattığın güzellikler için çok teşekkür ediyorum.Senin gibi bir eş ve hayat arkadaşı nasip ettiği için Cenabı Hakka şükrediyorum.Herkes bizi gülerken görüyor ama biz birlikte nice sıkıntıları aştık.Bu yıl dönümümüzü rahatsızlığın sebebiyle biraz üzüntülü ve buruk geçiriyoruz. Ama üzülme be Birtanem yine el ele gönül gönüle Allahın inayetiyle bunu da atlatacağız inşaAllah.Çocuklarımız torunlarımız ve tüm sevdiklerimizle sağlıkla ve huzur içinde birlikte nice yılları yaşayacağız İnşaAllah.İyiki benim Eşimsin.Birtanemsin. Nice 35 yıllara...İnşaAllah" diye aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.