AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK ?

Son günlerde Bilecik'te siyaset gündeminde en çok merak edilen soru AK Parti Bilecik İl Başkanının kim olacağı merak konusu oldu.

AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK ?
15 Ocak 2021 Cuma 17:57

Son günlerde Bilecik'te siyaset gündeminde en çok merak edilen soru AK Parti Bilecik İl Başkanının kim olacağı merak konusu oldu. 

İl Başkanlığı Kongresi öncesinde Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın aday olmayacağım açıklamasının ardından parti içerisinde temayül yoklaması yapıldı. 

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı üyeleri içerisinde geniş çaplı yapılan temayül sonrasında 4 adayın İstanbul'a çağırıldığı öğrenildi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Genel merkez teşkilat başkanlığımız tarafından Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı için adaylar arasında mülakata davet edilen değerli kardeşlerim Serkan Yıldırım, Mehmet Turan, Mehmet Ali Kaya ve  Muhammed Karadayı ile mülakat öncesinde değerlendirme toplantısı yaptık birlik beraberlik kardeşlik içerisinde liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu davayı  yürütmeye devam edeceğiz inşallah" dedi.  

Milletvekili Selim Yağcı şöyle devam etti; "Partimize ve davamıza sahip çıkan ve bu yarışta yürüyen tüm adaylarımıza çok teşekkür ediyorum bu zamana kadar İl Başkanlığı yapmış ve partimizin her kademesinde hizmet eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum yeni belirlenecek il başkanımızı şimdiden  tebrik eder başarılar dilerim. 
 Hep birlikte daha iyiye daha güzele...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.