BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÇOK DUYGUSAL AÇIKLAMALAR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, "Devletin benim okumamda ve bu günlerde gelmemde büyük desteği var bende bu gün Bilecik'e en iyi hizmetleri yapmak istiyorum.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÇOK DUYGUSAL AÇIKLAMALAR
21 Ekim 2021 Perşembe 17:02

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, sitemize özel açıklamalarda bulundu.

1965 yılında Bilecik'in Kızıldamlar Köyünde öğretmen Anne ve Babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in çocukluk yılları Bilecik İstasyon Mahalesinde geçiyor. Hayatı boyunca çok çalıştığının altını çizen Başkan Şahin, İstasyon Hürriyet İlköğretim Okulunun ardından Eskişehir Maarif Koleji ve daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği fakültesinde öğrenimini sürdürdü. İstanbul Şişli Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevini bırakan Bilecik'e hizmet etmek için gelen Başkan Şahin, "Bu günlere gelmemde devletim bana çok destek oldu. Eğitim hayatımın bir çoğunu parasız yatılı olarak okudum. Bu günlere geldim. Şimdi ben Bilecik'e doğduğum topraklara güzel eserler bırakıp hizmet etmek için geldim" dedi. 

Başkan Semih Şahin, kendisinin çok çalışkan bir öğrencilik dönemi geçirdiğini ve devletin her zaman kendisine destek verdiğini ve buralara gelmesinde büyük katkısının olduğunun altını çizdi. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin sitemize yaptığı özel açıklamalarda şunları aktardı; "1976 yılında tüm Bilecik'te sadece ben Eskişehir Maarif Kolejini kazandım. Parasız yatılı olarak orada okudum. Daha sonra Üniversiteden sonra İngiltere'ye gittim. Parasız burslu olarak gittim. Beni hep devlet okuttu. Ben devletimin bu zamana kadar bana yapmış verdiği desteğin karşılığı olarak Bilecik'e hizmet etmek istiyorum. Bilecik halkı en güzel hizmeti hak ediyor. Bilecik'in layık olduğu hizmeti sunmak istiyorum. Yaptığımız çalışmalarda günlük yada böyle aylık çalışmalar değil gelecek nesillere yönelik çalışmalar yapmaya çalışıyoruz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.