CHP’Lİ BELEDİYELERDEN ANLAMLI KUTLAMA

Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN ANLAMLI KUTLAMA
30 Ekim 2021 Cumartesi 12:00

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN ANLAMLI KUTLAMA

Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Bodrum Belediyesi önderliğinde düzenlenen etkinlik kapsamında 23 belediye, İzmir Marşı’nın bazı bölümlerini şehirlerindeki sanatçılara seslendirdi.

Ortaya çıkan renkli video belediye hesaplarından paylaşılırken, binlerce kişi hazırlanan videoyu beğenerek, paylaştı.

Etkinliğe Bilecik Belediyesi yanı sıra Çanakkale, Merzifon, Ergene, Odunpazarı, Edremit, Menteşe, Marmaris, Ayvalık, Bayramiç, Efes Selçuk, Safranbolu, Erzin, İzmir Kemalpaşa, Hatay Defne, Milas, Bozcaada, Mersin Yenişehir, Uzunköprü belediyeleri katıldı.
 
Konu hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin “Belediyelerimizin birlikte düzenlediği bu tarz etkinliklere katılmak bizler için mutluluk verici. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi özel bir günde böyle duygulandırıcı bir etkinliğe katılmak günümüze verdiğimiz önemi gösteriyor. Atatürk’ün sanatçılarımıza verdiği değeri biliyoruz biz de sanatçılarımıza ve sanata desteğimizi böyle özel günlerde de sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.