MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI, ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, üniversite öğrencileri ile birlikte iftar açtı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI, ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTI
16 Nisan 2022 Cumartesi 11:40

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Ünivesitesi öğrencileri ile birlikte yemekhanede iftar açtı. Milletvekili Selim Yağcı, öğrenciler ile uzun uzun sohbet edip sorunlarını dinledi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Baydemir, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz öğrenciler ile birlikte yemek sırasına girdi ve daha sonra öğrenciler ile birlikte oruçlarını açtılar. 

iftar sonrasında bir paylaşımda bulunan Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörümüz Şükrü Beydemir,İl Genel Meclis Başkanımız Osman Yılmaz,İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Karadayı ile birlikte, Bu akşam yarınımızın teminatı Üniversiteli genç kardeşlerimiz ile birlikte iftarımızı açtık. Rabbim Oruçlarımızı kabul etsin.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" diye kaydetti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.