Milletvekili Yaşar Tüzün'den Çok Sert Açıklama

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'den çok sert açıklamalar.

27 Haziran 2022 Pazartesi 14:59

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'den çok sert açıklamalar. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı. 

Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP'de siyaset yaparken öncelikle dürüstlüğü ve halkımıza doğrula söylemeyi ilke edinmiş bir siyasi partidir. Geçmişinde CHP'nin nerede olduğunu bilmeyen sadece aday olunca bilenler. CHP'nin 1999 yılında Partinin yüzde 10 barajını geçemediği zamanda dahi CHP Bilecik İl Örgütünün başarısını herkes bilmektedir. 

SEMİH ŞAHİN DSP'DEN ADAY ADAY OLDU

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün basın açıklamasında şunları aktardı; "1999 yılında Semih Şahin, DSP'den Milletvekili aday adayı olmuştur. Bu süreçte partimizin üyesi olan annesi ve babasını bu partiden istifa ettirmiştir. 

Yıllardır Bilecik'te bir çok Belediye Başkanı geldi geçti. Bu zamana kadar hiçbir Belediye Başkanının başına gelmeyen bu gün Semih Şahin'in başına geliyor ise, öncelikle iğneyi kendisine batırmalıdır. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.