SELİM YAĞCI, DOĞRU HABERİN YANINDAYIM

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, TBMM'de yaptığı basın toplantısı ile, "Doğru Haberin Yanındayım" adlı bir kampanya başlattı.

SELİM YAĞCI, DOĞRU HABERİN YANINDAYIM
14 Nisan 2022 Perşembe 14:10

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine dikkat çekti. AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, kamu oyunun doğru bilgilendirmesi gerektiğinin altnı çizdi. İnternet haberciliğinde yanlış bilgilendirmenin önüne geçmek için, bende doğru haberin yanındayım sloganı ile kampanya başlattı. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı basın toplantısında şunları aktardı; "İnternet ve sosyal medya ile birlikte malesef insanları yanıltmaya yönelik, insanların kişisel haklarına yönelik çok sıkıntılı bir süreci de yaşıyoruz. Onun için bende doğru haberin yanındayım. Hepimizin doğru haber kaynağına ihtiyacı var. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.