TÜFEKÇİOĞLU CHP İL VE İLÇE ÖRGÜTÜNÜ AĞIRLADI

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediye binasında Cumhuriyet Halk Partisi il örgütünü ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

TÜFEKÇİOĞLU CHP İL VE İLÇE ÖRGÜTÜNÜ AĞIRLADI
08 Mart 2022 Salı 18:12

BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM TÜFEKÇİOĞLU CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL VE İLÇE ÖRGÜTÜNÜ AĞIRLADI

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediye binasında Cumhuriyet Halk Partisi il örgütünü ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediye binasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Kadın Kolları İl Başkanı Nurten Bilecikligil, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Meral Tatar, Gençlik Kolları İl Başkanı Cavit Cici ile il ve ilçe örgütü üyelerini ağırladı. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan il ve ilçe örgütü, Başkan Vekili Tüfekçioğlu’na gerçekleştireceği projelerde ve görevinde başarılar diledi. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ziyaretine gelen tüm kadın üyelerin Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çeşitli hediye ve çiçek takdim etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi heyetine teşekkür eden Başkan Vekili Tüfekçioğlu, “Ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İktidar yolunda çalışmalarımızı hep birlikte, var gücümüzle sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hoş bir şekilde ağırlandıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe örgütleri, Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.